viernes, 10 de enero de 2014

Programes d'edició d'imatges






Aquí us deixo quatre editors d'imatges per si algun dia en necessiteu algun.

 Photoshop És molt poc el que es pot dir sobre aquest editor que no s'hagi dit abans. Amb una quantitat insuperable de característiques que t'ajuden a manipular i millorar fotos, així com a crear gràfics web, a la vegada que et permeten gestionar el teu ritme de treball i l'entorn de l'edició d'imatges, Photoshop resulta ser el número u com el millor programari d'edició d'imatges avui disponible al mercat.




GIMP  és un potent editor d'imatges que es pot utilitzar en tots els principals sistemes operatius (Linux, Mac i Windows). Té una interfície que permet personalitzar les seves característiques de manera que fàcilment puguis establir la vista i el funcionament de GIMP. Té un conjunt enorme d'eines de retoc que et permeten realitzar retocs i manipulacions avançades de les imatges.





Fireworks   és el programari d'edició d'imatges d'Adobe per a dissenyadors web. Supera en diversos aspectes al seu  gran germà Photoshop, que són d' alta fidelitat per conformar prototips de llocs i un espai de treball optimitzat per als dissenyadors de la web. És també un híbrid de trama i vector, capaç de treballar amb imatges basades en la trama i gràfics basats en el vector.





 Inkscape és un editor de vectors gràfics molt semblant a Adobe Illustrator, CorelDraw i Xara X. El seu format d'arxiu per defecte és el Scalable Vector Graphics (SVG), que compleix els estàndards de la web, sota especificacions de W3C.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates